OneCNCXR7-frisättning 51,84

Vi har släppt idag OneCNCXR7 Version Release 51.84

Det finns några justeringar i den här utgåvan.

Den här versionen gäller alla OneCNCXR7-system.

Skikten

Alla extraherade enheter tillämpas automatiskt på lager som heter extraherat. Nu om en användare kommer att dra ut flera gränser för att hålla dem åtskilda behöver de bara högerklicka lager och lägga till lagnamnet t.ex. utdragna fickor på så sätt kommer de att få reda på vad det extraherade var för.

Detta är långt siimpler som kopierar etc och ger logisk städning.

Höger mus på lagnamn

select 1

Lägg till till exempel fickan

select 2

Användartips

Ett tips om extraherad om det är en 3D-modell använder bara "extrahera allt" sparsamt eftersom det lägger till potentiellt tusentals enheter i databasen och kommer att sakta ner ditt system i onödan. Om allt du behöver är några storlekar av modellen finns det bättre verktyg i verifiera data eller välja enskilda objekt utan att sakta ner systemet. Ett annat tips är om du behöver använda välj alla få vad som krävs från de skapade enheterna och klicka på ångra för att rensa databasen från enheterna.

Denna OneCNCXR7 Version Release 51.84 är tillgänglig nu i uppdateringsservern.

Läs mer ...