OneCNCXR5 30,79

OneCNCXR5 30.79 innehåller följande

OneCNCXR5 Fräs Versioner

Detta gäller Mill Expert Bruk Professional Mill Advantage och Mill Express

Det finns en ny "profil Plunge" fräsning funktion läggs till alla dessa versioner

OneCNCXR5 Lathe Multi Axis versioner

Det finns en ny "profil Plunge" fräsfunktionen i "C"-axeln kapacitet

Detta gäller svarv Expert Lathe Professional och svarv Express med denna modul kapacitet.

Den nya funktionen ingår i aktieverktygsbanor.

Den profil Plunge ger en annan lösning för att profilera djupa eller tjocka delar genom att skapa en serie borrade eller frästa punkter längs eller runt en profilbana. Detta är särskilt praktiskt för djupa skåror.

Funktionen ger möjlighet att hacka försätta den initiala positionen i fallet med en blind start sedan tillåter en kontrollerad steg över runt återstoden av kedjad bana.

Den här dialogrutan visar den initiala inställningen och inställningen för resten.

Denna bild visar förmåga att användas i en slits situation. Detta program använder inställningen för inget verktyg offset och bara använder kedjan som en mittlinje.

Denna bild visar funktionen i drift.

Detta är ytterligare ett exempel där denna funktion ger god funktionalitet på grund av formen och storleken av denna profil jämfört med djupet och storleken på verktyg som behövs för att kunna användas.

Detta visar att funktionen är simulerad handling.

Och det ifyllda bana visar en skåra som kan vara ett svårare profil i en tjock del som kan hanteras med framgång med denna nya funktion. Den här funktionen är till för center skärverktyg samt borrning typ verktyg.

Uppdateringen innehåller också många korrigeringar och justeringar som har kommit från användarrapporter.

Help Files

uThis OneCNCXR5 uppdateringen innehåller en ny hjälpfil systemet ständigt pågående och uppdaterats med aktuella funktioner samt ändringar till tidigare funktionalitet funktioner.

Läs mer ...