OneCNC Series Opdateringer

Dette er en oversigt over alle OneCNC opdateringer.

Du vil måske bemærke nogle gange kan der være et spring i versionsnumre.

Dette skyldes, at intensiv og løbende intern test, hvor vi gennemteste versioner før frigivelsen gennemprøvede funktionelle opdateringer.

At hente opdateringer, se vores OneCNC Opdateringer side.

OneCNCXR4 20.73

Nogle justeringer af mølle og drejebænk versioner til 4 akse Wrap bearbejdning:

Der blev foretaget nogle justeringer til bedre at håndtere lukning og nulstille 4 Akse Wrap funktion.

Dette gælder for alle de OneCNCXR4 professionel og ekspert fræsning versioner, og OneCNCXR4 udtrykke og professionelle drejebænk versioner.

I møllen versioner rotate akse format er nu bruges til at indstille Wrap samme som det gør for den positionelle bearbejdning funktionalitet.

I drejebænk versioner rotere aksen bruges også til indstilling af wrap og wrap er nu automatisk indstillet til nul ved udgangen af ​​den funktion, så hvis der er en drejning operation, der skal anvendes efter en wrap funktion det wrap allerede er blevet aflyst.

Læs mere ...

OneCNCXR4 20.72

Nogle justeringer af import af modeller:
Der er foretaget nogle yderligere justeringer til bedre at håndtere mistænkelige importerede modeller. Dette gælder for alle de OneCNCXR4 fræsning versioner.

Ny funktionalitet

OneCNCXR Tilføj brugerdefineret er blevet re-designet til at acceptere indsættelse af større filer tekst.

Nyt sprog opdateringer

Sprog er blevet opdateret til Polsk Hollandsk Dansk japanske og koreanske sprog.

Læs mere ...

OneCNCXR4 20,70

Nogle justeringer af import af modeller:

Der blev foretaget nogle justeringer til bedre at håndtere mistænkelige importerede modeller. Dette gælder for alle de OneCNCXR4 fræsning versioner.