OneCNC Series Opdateringer

Dette er en oversigt over alle OneCNC opdateringer.

Du vil måske bemærke nogle gange kan der være et spring i versionsnumre.

Dette skyldes, at intensiv og løbende intern test, hvor vi gennemteste versioner før frigivelsen gennemprøvede funktionelle opdateringer.

At hente opdateringer, se vores OneCNC Opdateringer side.

OneCNCXR4 21.05

OneCNC har frigivet en opdatering, der indfører en ny bølge af teknologi til OneCNC.

OneCNC ny udgivelse OneCNCXR4 21.05 opdatering dramatisk øger hastigheden af ​​værktøjet sti beregninger af op til 10 X og mere hastighed den forrige udgivelse.

For at opnå disse hastigheden stiger OneCNCXR nu gør brug af forskellige nye teknologier, herunder multi threading duel core og quad core støtte i nogle af de kurvemarkeringsværktøjet beregninger rand forarbejdning.

Den største gevinst kommer til OneCNCXR4 21.05 Høj hastighed Z niveau værktøjsbaner, der nu har hastigheden stiger op til 10 x eller mere.

Der er mange andre justeringer inkluderet i denne opdatering, og de store foretagender er vist her:

OneCNCXR4 Mill Expert-version:
OneCNC har indført en og tilføjet en ny bearbejdning strategi i Expert version til den allerede kraftfulde 3D højhastigheds suite af værktøjsbaner.

Z Fuldstændig Finish er den seneste tilføjelse til listen over efterbehandling værktøjsbaner og er designet til at løse både stejl væg og lavvandet område bearbejdning.

Denne nye værktøjsbaner tilføjer ny sletbearbejdning evne, der kombinerer et lavvandet område bearbejdning evne med en Z håndtag lodret væg bearbejdning evne.

OneCNC finder automatisk de kantede forandringer, der adskiller de forskellige regioner og intelligent anvender de forskellige ændringer til bearbejdning strategi i en top down måde.

Det viser et udsnit af det komplette værktøj sti.

OneCNCXR4 Milling Versioner:
Gevindfræsning funktionalitet er blevet opdateret for ekstern gevind. Når cutter comp comp anvendes indrejse og udrejse blev strømlinet til at tage mindre plads til frirum.

Opdatering indeholder stor stigning hastighed gange så meget som 10x og mere i Z-niveau værktøjsbaner.

Der var en ændring i den redigering af hullet indslag operation om feltnavne.

OneCNCXR4 Drejebænk Versioner:
Nye tider beregning i jobbet ark til drejebænk til CSS MM / omdr og MM / min

I drejebænk brugere skal give mulighed for spole op / ned gange til CSS samt værktøjsskift gange, hvis de bruger job sheet gange, fordi der kun kan afgøres ved bestemt maskine, der anvendes.

I drejebænk C-akse blev ændret, så du nu kan bruge polære cyklus for boring på maskiner, der tillader cyklusser inden cyklusser eller den automatiske boremetode for maskiner, der ikke accepterer cyklus inden for cyklus.

I drejebænk C-akse OneCNC har tilføjet en ny funktion, der passer til maskinens hurtige hastigheder. Der er et nyt indlæg indstilling til at yde, hvis maskinen understøtter hurtige bevægelser inde i C-aksen cyklus. Dette kan simpelthen mærkes og sat i stillingen nu.

OneCNCXR4 Alle versioner:
Copy-array funktion blev ændret / forbedret, så brugeren kan se, hvis matrix stadig er kodet eller ikke efter brug.

Talrige ændringer til filetering og modellering som en fortsat løbende udvikling er blevet tilføjet til denne opdatering.

Der var Opdateringer til følgende oversættere.
DXF
IGES
STEP
SAT
Parasolid

Større opdateringer har fortsat gjort til hjælpefilerne og tutorials, der er installeret med software ..

Følgende sprog er blevet opdateret i denne udgivelse.

Japansk
German
Polsk
Dansk
French
Hollandsk
Italiensk

OneCNCXR4 koreanske sprogversion:
Evnen til at bruge koreanske true type fonte blev tilføjet giver mulighed for at bruge TTF af koreansk til gravering osv.

Læs mere ...

OneCNCXR4 20,84

OneCNCXR4 Alle versioner

Tilpasninger DXF / DWG oversættere. Der blev foretaget justeringer for når DXF geometri er taget fra bagsiden af ​​en 3D-model til brug som 2D geometri til at forhindre lysbuer at vende.

OneCNCXR4 Hjælp
En ny udstrakt up-dateret hjælp fil er blevet tilføjet, der nu omfatter alle funktionerne i den OneCNCXR4 vifte af produkter. Dette omfatter opdaterede selvstudier og generelle how-to-do metoder OneCNCXR4.

OneCNCXR4 Milling versioner
Der blev foretaget justeringer for at korrigere offset-værdierne HS lommen, når konus vinkel er indstillet til lommen.

OneCNCXR4 Profiler
Der blev foretaget ændringer til de lukkede form og åben form dialogbokse profiler software. Dette blev gjort for at gøre det mere interaktivt for brugeren.

OneCNCXR4 Tekst Positionering
OneCNCXR4 tekstplacering er nu til det nederste venstre kant af ordet. Tidligere var det til midten af ​​ordet. Denne ændring blev foretaget for at bringe den i overensstemmelse med mere almindelige CAD-standarder, som også overholder den nye DXF / DWG-format i OneCNC.

Læs mere ...

OneCNCXR4 20,80

OneCNCXR4 Wire EDM

Yderligere funktionalitet blev tilføjet til OneCNCXR4 Wire EDM Professional. Følgende oversættere blev føjet til dette produkt, og er blevet standard inkluderet funktioner.

Parasolid
SolidWorks

OneCNCXR4 italienske versioner
Italienske sprog er blevet opdateret for at afspejle den nyeste funktionalitet.

OneCNCXR4 koreanske versioner
Evnen til at bruge koreanske skrifttyper til tekst og eller gravering er blevet tilføjet til de koreanske versioner.

OneCNCXR4 3D til 2D-CAD-sider modul
Funktionaliteten og anvendelsen af ​​revisionen af ​​tabeller er blevet ændret for at fjerne tanken om at skifte indstillinger efter at have været anvendt. Det er nu bar let at tænde det lag, og som bærer den automatiserede revision tabel tilføjelse. Den toggling blev kun beregnet i preview af indstillingen snarere end den faktiske anvendelse til siden.

OneCNCXR4 Mill Versioner
Der var en ændring af bibliotekets indstillinger for gravering værktøjer.

OneCNCXR4 Alle versioner
Tilpasninger oversættere for importerede modeller.