OneCNCXR8 Release 63.21

OneCNCXR8 version 63.21 är nu tillgänglig på OneCNC-uppdateringsservern

Det här är de viktigaste förändringarna och justeringarna i denna version

Svarv Groove Grov
Lat Groove grov hade justeringar för att förhindra att gula på dålig geometri

språk
Koreanska språket uppdaterades i den här utgåvan
Japanska språket uppdaterades i den här utgåvan.

Solidworks Import
Solidworks-översättnings-DLL ersattes i den här versionen. Detta förhindrade att Solidworks 2021 laddades.

Manuell ficka
CAD Manual Pocket - inre gräns orsakar krasch och detta justerades

Förhandsvisning
Förhandsgranska och lämna flera tomma lager i lagerlistan

Svarv blir grov
Svarv Vänd grovt - hål som orsakats av importerad geometri har förbättrats för att hjälpa till med dålig geometri

NC-chef
NC Manager uppdaterades inte korrekt på andra skärmen och det har korrigerats.

Kvarnprofil
Kvarnprofil - Avsluta åsidosättningar - RPM-åsidosättningen publicerades inte korrekt och justerades i denna version.

Färgval
Dialogrutan Välj efter färg visade geometriska färger från inaktiva lager som har justerats i den här versionen.

IGES-översättning
IGES-översättningen hade några justeringar i INCH-importen.

Max verktygsdjup
Max. Verktygsdjup i jobbbladet felaktigt för Z-nivå verktygsbana justerades.

STEG Översättning
STP-importen justerades och förbättrades.

Wire EDM
Wire EDM-utgången var felaktig om startpunkten är vid X0 Y0 och den nu är justerad.

OneCNCXR8 version 63.21 är nu tillgänglig i OneCNC-uppdateringsservern för alla licensierade OneCNCXR8-användare

Läs mer ...