OneCNCXR8 Release 62.66

OneCNCXR8 Release 62.66 is vandaag vrijgegeven en is beschikbaar in de OneCNC Update Server

Grote nieuwe functionaliteitsupdate
Deze release bevat een belangrijke functionaliteitsupdate. De nieuwste Solidworks 2020 directe import van SLDPRT-bestanden in OneCNCXR8 wordt nu ondersteund.

Deze release heeft veel updates en aanpassingen van onze interne tests en bevat ook een groot aantal fixes en wijzigingen om de volgende rapporten te corrigeren.

Solidworks 2020 toegevoegd
Directe import van Solidworks 2020-bestanden wordt nu ondersteund. Onthoud dat dit alleen beschikbaar is in 64 bit omdat Solidworks niet langer wordt ondersteund in 32 Bit OS

Een rand extraheren
Deze functie is aangepast

Helix Pocket Entry
In bepaalde instellingen en toepassingen werd gemeld dat de helix-invoer bij het invoeren werd uitgesneden, maar dit is nu gecorrigeerd.

Ramp entry Pocket Setting
Er was een melding dat de zigzaginvoer lager ging dan de ingestelde eindwaarde en thia is gecorrigeerd in deze versie

Volledige functie met 4 assen
Er was een aanpassing in de boeking

Open zak
Open pocket meldt dat slechte contouren in sommige gevallen in deze release zijn gecorrigeerd

Toolpath plaatsen
In sommige gevallen schreef de post niet de naam van het geselecteerde gereedschapsfunctiedialoogvenster. Dit is gecorrigeerd

Pocket Finish Pass
Pocket finish probleem in / out arc als de 0-waarde werd gebruikt, is gecorrigeerd.

DXF-export
DXF Export mislukt als model zichtbaar is, is dit nu gecorrigeerd.

Pocket afwerking
Onverwachte compensatie uit (G40) beweging in pocketafwerking werd gecorrigeerd in deze release.

Koelvloeistof instellen
Als Geen koelvloeistof geselecteerd heeft, veroorzaakte een onjuiste wijziging van gereedschapswissel in deze release.

Open zak
Open Pocket met taps toelopend gereedschap produceert te veel offset en dit is gecorrigeerd in deze release. De gereedschapsdefinitie is aangepast om conische gereedschappen met volledige puntradius (kogelkop) te accepteren

Vertaling
Er is een nieuwe bijgewerkte Chinese vertaling aan deze release toegevoegd.

Alles graveren
Er was een voorbeeldbestand om alle voorbeelden te graveren, wat fout was, dit is vervangen door de juiste.

NOTITIE:
De nieuwe import van Solidworks 2020-bestanden is alleen beschikbaar in de OneCNMCXR8 64 Bit-installatieversie

Windows 10 "Professionele versie 64 bit" moet worden gebruikt voor het gebruik van Solidworks-import.

OneCNCXR8 versie 62.66 nu beschikbaar in de OneCNC Update Server voor alle OneCNCXR8-gebruikers met een licentie.

Lees meer ...