OneCNCXR7 Release 52.15

OneCNCXR7-versieversie 52.15 is nu vrijgegeven en beschikbaar in de OneCNC Update Server.

Wat is nieuw in deze versie:

vertalers:
OneCNCXR7 ondersteunt nu de nieuwste import van ACIS SAT R27-bestanden.

OneCNCXR7 bevat ook de volgende updates voor de vertalers
Updates voor STEP
Updates voor VADFS
Updates voor IGES
Updates voor Parasolids

Online Help-bestand
De online Help van OneCNCXR7 is uitgebreid bijgewerkt voor alle softwareversies en bevat alle huidige wijzigingen en updates.

Andere wijzigingen
OneCNCXR7-versieversie 52.15 bevat tal van wijzigingen en oplossingen als gevolg van voortdurende interne tests en gebruikersrapporten.

Deze versie is nu beschikbaar op de OneCNC-updateserver voor alle gelicentieerde OneCNCXR7-gebruikers

Lees meer ...