OneCNCXR7 Udgivelse 52.15

OneCNCXR7 Version Release 52.15 er nu frigivet og tilgængelig i OneCNC Update Server.

Hvad er nyt i denne udgivelse:

Oversættere:
OneCNCXR7 understøtter nu den nyeste ACIS SAT R27 fil import.

OneCNCXR7 indeholder også følgende opdateringer til oversætterne
Opdateringer til STEP
Opdateringer til VADFS
Opdateringer til IGES
Opdateringer til Parasolids

Online hjælpefil
OneCNCXR7 onlinehjælp er blevet ajourført for alle softwareversioner til at omfatte alle aktuelle ændringer og opdateringer.

Andre ændringer
OneCNCXR7 Version release 52.15 indeholder talrige ændringer og rettelser på grund af løbende interne test og brugerrapporter.

Denne udgivelse er nu tilgængelig på OneCNC-opdateringsserveren for alle licenserede OneCNCXR7-brugere